Menu

Függőágy.com

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

Az Ön kosara még üres.

Kérem, válasszon egy terméket!

La Siesta Currambera Lounger piros függőfotel

Tekintse meg galériánkat!

La Siesta Currambera

Ár: 39900 Ft

db Kosárba

Raktáron
Ingyenes házhozszállítás

Szettben olcsóbb kiegészítők

Függőszék / függőfotel beltéri rögzítő szett

Beltéri rögzító szett

Ár szettben: 2980 Ft 1990 Ft (-33%)

  • minden függőszékhez használható
  • alapcsomag
Szeretném ezt
a kiegészítőt
Mégsem
kérem

Termék leírása:

A Currambera Lounger a La Siesta legnagyobb függőszéke, bátran nevezhetjük függőfotelnek. A Lounger egyszerre jelenthet nyugágyat és „henyélő” embert – nem véletlenül. Ez a függőfotel ugyanis olyan kényelmet nyújt, mint egy kiváló minőségű függőágy, miközben kevés helyet foglal el. A hosszú függesztőrúd (140 cm) és a hatalmas ülőfelület (130 cm x 210 cm) biztosítja, hogy tökéletesen pihenhessen használója. A függőfotel teljes magassága felfüggesztve 185 cm.

A Currambera termékcsalád vásárlóink egyik legnagyobb kedvence, a széles színválasztéknak és a termékskála gazdagságának köszönhetően. A Currambera Lounger Kolumbiában készül, ahol a függőágyak és -székek a mindennapok alapvető kellékei.

A Currambera sűrűn szőtt, színtartó anyagból készül. Szakadásmentes széleit egy speciális technikával, a vetülékfonalak duplázásával alakítják ki – így tulajdonosa hosszú évekig élvezheti a Currambera Lounger által nyújtott „békés oázis” érzését. A Currambera Lounger átlagosnál is több függesztőzsinórja biztosítja a súly egyenletes eloszlását a függőfotelben. A teherelosztó farúd kiváló minőségű keményfából készült, mely az Erdőgondnoksági Tanács (FSC®-Forest Stewardship Council®) által ellenőrzött erdőkből származik. A Currambera Lounger függőfotelek különleges jellemzője az integrált biztonsági forgószem, amely a függőszék forgását könnyűvé teszi.

Az összeszereléshez egy fontos információ:

A függőfotel 3 darabból áll, ahogy minden függőszék: az ülőrész, a rúd és a felső összekötő zsinór. Ennél a típusnál a zsinórt új állapotában nehéz ráakasztani a rúdra. Tulajdonképpen erővel kell ráfeszegetni. Ehhez előbb szépen ki kell simítani, minden gubancot eltüntetni, középen, a  forgószemnél megfeszíteni, amennyire lehet: ezzel centimétereket nyerünk. Aztán jó erősen meg kell húzni, amikor az egyik fele már rajta van a rúd végén, és rá fog menni. Ha nem sikerül, kérjünk meg valakit, aki erősebb :) Amikor pedig rajta van, nem úgy fog kinézni, mint a képen, mert nem lesz meg a háromszög felül. Ehhez bele kell ülni, és máris nyúlik annyit a kötél, hogy minden rendben lesz.

Figyelem, még egy fontos figyelmeztetés: aki beleült egy függőfotelbe, nem akar többé kiszállni!

 

Ajánlott kiegészítők

Tovább Vissza

A rendelés menete

A webáruházban megrendelhető termékek egy része raktáron van, azonnal tudjuk postázni. Ami nincs raktáron, 1-2 hét alatt beszerezzük.

A függőágy.com-on megrendelt termékeket 25000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Magyarország egész területén.

Asztali verzió