Menu

Függőágy.com

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Asztali verzió

Kapcsolat

A rendelés menete

A webáruházban megrendelhető termékek egy része raktáron van, azonnal tudjuk postázni. Ami nincs raktáron, 1-2 hét alatt beszerezzük.

A függőágy.com-on megrendelt termékeket 25000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Magyarország egész területén.

La Siesta Currambera sárga függőszék

Tekintse meg galériánkat!

La Siesta Currambera

Ár: 24900 Ft

db Kosárba

Raktáron

Szettben olcsóbb kiegészítők

Függőszék / függőfotel beltéri rögzítő szett

Beltéri rögzító szett

Ár szettben: 2980 Ft 1990 Ft (-33%)

  • minden függőszékhez használható
  • alapcsomag
Szeretném ezt
a kiegészítőt
Mégsem
kérem

Termék leírása:

Fontos információ: A Currambera függőszék nem szerepel a La Siesta új katalógusában, azaz megszűnik, nem gyártják tovább. Sokáig nem érdemes halogatni a megrendelést, mert később egyszerűen nem lesz, csak függőfotel verzióban, ami sokkal nagyobb.

A Currambera függőszék tiszta, kiváló minőségű pamutból készült. A Currambera Basic „szülőhazája” Kolumbia, ahol a függőágyak és -székek a mindennapok alapvető kellékei. A Currambera sűrűn szőtt, színtartó anyagból készül. Szakadásmentes széleit egy speciális technikával, a vetülékfonalak duplázásával alakítják ki – így tulajdonosa hosszú évekig élvezheti a Currambera Basic által nyújtott békés oázis érzését.
 
A teherelosztó farúd kiváló minőségű keményfából készült, mely az Erdőgondnoksági Tanács (FSC®-Forest Stewardship Council®) által ellenőrzött erdőkből származik. A Currambera Basic függőszékek különleges jellemzője az integrált biztonsági forgó, amely a függőszék forgását könnyűvé és ezáltal hosszan használhatóvá teszi.

Ajánlott kiegészítők

Tovább Vissza

Kosár

Az Ön kosara még üres.

Kérem, válasszon egy terméket!

Függőágy.info

Függőágy.info
Történet, típusok, anyagfajták, tippek, trükkök, tanácsok. Információs oldal függőágyakról kezdőknek és haladóknak.