Menu

Függőágy.com

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Asztali verzió

Kapcsolat

A rendelés menete

A webáruházban megrendelhető termékek egy része raktáron van, azonnal tudjuk postázni. Ami nincs raktáron, 1-2 hét alatt beszerezzük.

A függőágy.com-on megrendelt termékeket 25000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenesen házhoz szállítjuk Magyarország egész területén.

La Siesta Currambera Lounger zöld függőfotel

Tekintse meg galériánkat!

La Siesta Currambera

Ár: 39900 Ft

db Kosárba

Raktáron
Ingyenes házhozszállítás

Szettben olcsóbb kiegészítők

Függőszék / függőfotel beltéri rögzítő szett

Beltéri rögzító szett

Ár szettben: 2980 Ft 1990 Ft (-33%)

  • minden függőszékhez használható
  • alapcsomag
Szeretném ezt
a kiegészítőt
Mégsem
kérem

Termék leírása:

A Currambera Lounger a La Siesta legnagyobb függőszéke, bátran nevezhetjük függőfotelnek. A Lounger egyszerre jelenthet nyugágyat és „henyélő” embert – nem véletlenül. Ez a függőfotel ugyanis olyan kényelmet nyújt, mint egy kiváló minőségű függőágy, miközben kevés helyet foglal el. A hosszú függesztőrúd (140 cm) és a hatalmas ülőfelület (130 cm x 210 cm) biztosítja, hogy tökéletesen pihenhessen használója. A függőfotel teljes magassága felfüggesztve 185 cm.

A Currambera termékcsalád vásárlóink egyik legnagyobb kedvence, a széles színválasztéknak (cseresznye, áfonya, kiwi, barack) és a termékskála gazdagságának köszönhetően. A Currambera Lounger Kolumbiában készül, ahol a függőágyak és -székek a mindennapok alapvető kellékei.

A Currambera sűrűn szőtt, színtartó anyagból készül. Szakadásmentes széleit egy speciális technikával, a vetülékfonalak duplázásával alakítják ki – így tulajdonosa hosszú évekig élvezheti a Currambera Lounger által nyújtott „békés oázis” érzését. A Currambera Lounger átlagosnál is több függesztőzsinórja biztosítja a súly egyenletes eloszlását a függőfotelben. A teherelosztó farúd kiváló minőségű keményfából készült, mely az Erdőgondnoksági Tanács (FSC®-Forest Stewardship Council®) által ellenőrzött erdőkből származik. A Currambera Lounger függőfotelek különleges jellemzője az integrált biztonsági forgószem, amely a függőszék forgását könnyűvé teszi.

Az összeszereléshez egy fontos információ:

A függőfotel 3 darabból áll, ahogy minden függőszék: az ülőrész, a rúd és a felső összekötő zsinór. Ennél a típusnál a zsinórt új állapotában nehéz ráakasztani a rúdra. Tulajdonképpen erővel kell ráfeszegetni. Ehhez előbb szépen ki kell simítani, minden gubancot eltüntetni, középen, a  forgószemnél megfeszíteni, amennyire lehet: ezzel centimétereket nyerünk. Aztán jó erősen meg kell húzni, amikor az egyik fele már rajta van a rúd végén, és rá fog menni. Ha nem sikerül, kérjünk meg valakit, aki erősebb :) Amikor pedig rajta van, nem úgy fog kinézni, mint a képen, mert nem lesz meg a háromszög felül. Ehhez bele kell ülni, és máris nyúlik annyit a kötél, hogy minden rendben lesz.

Figyelem, még egy fontos figyelmeztetés: aki beleült egy függőfotelbe, nem akar többé kiszállni!

 

Kosár

Az Ön kosara még üres.

Kérem, válasszon egy terméket!

Függőágy.info

Függőágy.info
Történet, típusok, anyagfajták, tippek, trükkök, tanácsok. Információs oldal függőágyakról kezdőknek és haladóknak.